Wednesday, February 01, 2012

Jam ZIIIRO terbaru!

UPDATE!!! (1/11/13) - Review jam ZIIIRO aku (yup, aku dah  ada ZIIIRO!!!)

Sebelum ni aku ada post entri pasal jam ZIIIRO. Mungkin jam yang terbaru ni dah lama kot keluar kat pasaran cuma aku je yang baru nak post pasal ni. Yes! Jam jenama ZIIIRO yang terbaru~! Memperkenalkan....

1-ZIIIRO Celeste (129.00)


Cara nak baca jam ada kat bawah ni. Korang kena paham-paham sendiri la ye. Aku dah terel. :P


2- ZIIIRO Ion (105.00)

Ha, berita baik! Jam model yang ni korang dah tak payah pening-pening kepala nak baca waktu sebab dia pakai jarum je. Tapi berita buruknya, jam ni takde nombor. Muahahahahaha. Pandai-pandailah korang ye.

ZIIIRO Ion putih terdapat dalam 2 jenis strap iaitu strap putih lutsinar dan strap putih susu. Yang warna hitam punya lak hanya ada transparent smoke strap je. Tapi takpe, strap jam ni boleh ditukar-tukar.

3- ZIIIRO Proton (149.00)


Tada! Sama gak cam ZIIIRO Ion tadi, strap dia ada 3 jenis je dan exchangeable. Nah paham-pahamkan cara nak baca waktu jam ni!


Selain dari jam-jam ni, korang gak boleh beli strap baru untuk ditukar. Setakat ni dah ada warna hitam, kelabu, putih, pink, biru, hijau dan kuning. Cara-cara nak tukar strap korang boleh baca kat entri aku yang lagi satu ni. Dan kalau korang berminat nak beli, boleh check website diorang.

http://www.ziiiro.com/shop
Reactions:

0 comments:

Post a Comment

 
biz.