Thursday, September 29, 2011

Template baru blogger sangat cool!

Dah cuba dah template baru dari blogger (dynamic view)? Seperti yang korang lihat kat sini lah, inilah template baru blogger. Smart kan? Selalunya template yang macam aku guna ni ada dekat wordpress je tapi sekarang dah ada kat blogger. Camni barulah best. Tak yah aku susah - susah pindah wordpress untuk dapatkan new fresh template. Eheh. Cuma yang tak bestnya, takdak sidebar. :( Aku harap, blogger akan tingkatkan lagi blogger ni dengan menambah plugin seperti wordpress! Tadi, aku gebang ngan kawan - kawan & kakak aku tentang template baru blogger ni tapi diorang kata template baru cam aku ni takdak. Jangan tanya aku sebab aku pun tak tahu kenapa ada sesetengah (atau ramai) lagi yang tak leh gunakan template baru ni lagi. . .

Sebelum tu, korang dah cuba new blogger interface?  Kalau belum, cepatlah cuba. Memang cool.

old post interface blogger New Blogger.com Interface is Awesome
newpost new interface blogger New Blogger.com Interface is Awesome

old dashboard blogger New Blogger.com Interface is Awesome



new blogger dashboard New Blogger.com Interface is Awesome

Source gambar : Solvater
Reactions:

2 comments:

  1. salam...hi...
    bdk genius leh tolong sy x...please,,,..

    klu dpt msj nie...tlg bls msj sy kt...

    http://ninja92lag.blogspot.com/p/report-here.html

    ReplyDelete
  2. pening gila kot...yeah mmg sesuai dgn budak genius :)

    ReplyDelete

 
biz.