Wednesday, April 06, 2011

Rembat duit dan hadiah !

Yay ! Inilah saat yang saya tertunggu - tunggu kan ! Woohoo !


Ahha ! Akhirnya says.my 3rd anniversary telah tiba . Gila ah . Hadiah - hadiah yang akan diorang bagi betul - betul buat saya meleleh . Kalau korang share kan campaign , korang akan dapat RM0.20 sen....PER CLICK . Hadiah lak , semuanya best2 . Canon SLR EOS 600D , iPhone 4 , 43" Samsung Plasma , MacBook Air , Two (2) round-trip tickets to South Korea via Air Asia dan banyakkkkkkk lagi .





Klik sini kalau nak join

Dah join , korang boleh sharekan campaign yg last skali diorang bagi nanti . Sesapa yg belum sign up , sign up lah sekarang !! Weeeeee...

p/s : Boleh ke sy dapat duit dalam peluang keemasan nih ? Selama ni , dlm says sy cuma ada 20 sen je .;(
Reactions:

0 comments:

Post a Comment

 
biz.