Thursday, April 28, 2011

OMG ! Malaysian - POP pun ada ?

[ DI-EDIT ]

Sy rasa sy masih x terlambat untuk pos psl berita ni. Jap2...nak jerit jap.

WHAT THE HELLLL ?!!!

Inilah apa yang akan terjadi kalau dah dambakan sangat ngan artis KOREA. Inilah apa saya sudah dpt jangkakan akn berlaku. Inilah Malaysia. Inilah akhir zaman.

Saya bukan nak promote group ni. Just nak bagi share je...


Cuba tgk cara diorang berpakaian. Waduh2...sy sendiri pun x tahu diorang ni apa agama. Tapi tgk nama, mcm bkn je. Kot ye pun bkn Islam atau nak tubuhkan group camni, x payahlah sampai berpakaian seksi lecur camni. Sy sebagai rakyat Malaysia berasa aaaamat malu! Uhuk2...

More gula2...

Jap2...belum habis lagi...ini lagi satu group yg....dot dot dot...


Eww....bajet hot la tu...-__-

Conclusion? Malaysia should ban K - POP music to reduce obsession among Malaysia before they will do such a crazy things like this! Huh!

p/s : Sy x sokong ini group ma...apa2 pun, kalau ada haters mesti ada fans juga. Selagi ada fans, selagi tula group ni akn hidup. Selagi tulah Malaysia kena cop copycat. Terpulanglah pd korang...:D
Reactions:

0 comments:

Post a Comment

 
biz.