Thursday, April 14, 2011

Jiwa Kacau 1st Anniversary Giveaway

Fisrt time join giveaway . Teringin nak join sbb nmpk cam menarik je..hihi . Heharap leh la mng .

Klik banner untuk ke blog Jiwa Kacau .

Syarat nak join :

  1. Buat satu post tajuk macam kat atas nie…
  2. Copy banner dan letakkan ke dalam post… Link kan banner ke post nie…
  3. Buat satu entry simple dan make sure ade name blog Jiwa Kacau dan di linkkan ke post nie atau blog nie…
  4. Tag 5 orang blogger lain…
  5. Copy banner dan letak di sidebar (tak wajib)…
  6. Follow blog Jiwa Kacau (tak wajib)…
  7. Follow Facebook fan page Jiwa Kacau (tak wajib)…
  8. Follow Twitter Jiwa Kacau (tak wajib)…
  9. Tinggalkan link post penyertaan anda di kotak komen blog Jiwa Kacau

Hadiah2 nya...:
  1. Satu domain percuma dan hosting 1GB Storage dan 10GB Bandwidth selama setahun…
  2. Satu domain percuma selama setahun…
  3. Hosting 1GB Stroge dan 10GB Bandwidth percuma selama setahun…
Ok , sy tag :

Amirah
biey
Aini
Retarded kitty
Hasanah

Uish....bestnye..~
Reactions:

0 comments:

Post a Comment

 
biz.