Wednesday, March 02, 2011

Trick rahsia !



He , he . Hai semua . Entri kali ni pendek je . Sebab saya nak bagitau korang satu trick ! Tak tahulah kalau korang dah tahu ke belum (Saya rasa korang tak tahu :P) Ok . Sebelum tu , saya nak cakap yang trick ni tak berkesan jika korang gunakan browser Google Chorome .



First,korang search la apa-apa je gambar dekat Google . Lepas tu dekat address bar , copy kod kat bawah ni dan tekan enter .

javascript:R= 0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI= document.images ; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i<DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math. sin(R*x1+ i*x2+x3)* x4+x5; DIS.top=Math. cos(R*y1+ i*y2+y3)* y4+y5}R++ }setInterval('A()',5); void(0)

Saya tak nak cakap apa - apa . Tengoklah apa yang akan terjadi nanti ! Bye -  bye !

p/s : lalalalala
Reactions:

0 comments:

Post a Comment

 
biz.