Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

Assalamualakum semua ! Nilah first time saya join segmen blogger otai . Ada rasa cuak sikit . Mana lah tak cuak , saya ni dah lah tak tahu amende sangat pasal dunia blogging ni . Tetiba je nak join segmen . Dah la budak bawah umur ! Gulp . Anyway....saya nak try jugak !

Klik banner kat atas ni untuk join...
 [ Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ? ]

Ya,saya yakin pendapat orang lelaki di dalam entri adalah ikhlas.Lelaki ni jenis yang malu dan ego sikit bila bercakap.Tapi,Satu-satunya cara nak melihat kejujuran dan keikhlasan diorang adalah di alam maya.Kalau tak caya,cuba korang tengok kawan lelaki korang versi dunia realiti dan alam maya.Lain bukan ?

 [ Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ? ]

Orang lelaki malu nak letak sebab diorang takut kena ngumpat ngan orang perempuan.Hahaha.Kan ? Kan ? Kan ? Letak gambar diorang pakai cermin mata gelap pun orang perempuan cakap "poyo gila mamat nih..."

[ Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum .. ]

Hmm...ini saya tak tahu nak jawab macam mana.Tak semua lelaki gilakan duit...tapi bagi saya diorang berblog sebab nak berinteraksi dengan orang lain (termasuklah kawan) secara lemah lembut dan sopan.Hmm...ntah apa-apa ntah saya merepek ni...

[ Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ? ]

Sebab yang pertama adalah,orang lelaki memang GENIUS dan pintar.Diorang pandai macam mana nak pikat follower.Second,orang lelaki lawak ! Setiap entri diorang pasti ada terselit unsur humor sikit.Semua orang suka lawak bukan ? Ngee......

[ Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari .. ]

Setakat ni tak ada kot.Hehe...Sengal Zone maybe.Tapi saya tak buka selalu.Kalau rasa-rasa entri dia cam gempak,baru saya nak baca.

[ Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda .. ]

Ha ? Letak apa ? Tak nak letak apa-apa lagi kot sebab saya dah puas hati dengan blog saya...
(soalan ni mengelirukan saya sikit...)

~ Tamatlah sudah... ~


Reactions:

7 comments:

  1. tue dia ehhh...
    macam-macam jawapan yg kuar...


    salam ziarah dari segmen panas En Ben...

    ReplyDelete
  2. eh.mana ada ego.;)

    singgah dari blog BEN ASHAARI..

    ReplyDelete
  3. nasibla x letak gamabq pakai spek..hahaha
    salam ziarah~~~~

    ReplyDelete
  4. singgah sini dr blog B.A..

    salam kenal..

    dari segmen blogger lelaki vs blogger perempuan

    ReplyDelete
  5. salam singgah dari blog BA

    nice entry..nak jenguk2 pendapat blogger perempuan nih...

    ReplyDelete
  6. salam santau dari Blog Abg Ben..

    cool entri...

    http://heandsheloves.blogspot.com

    >NiSha<

    ReplyDelete
  7. nice answer.. byk jwpan yg lain dan sme.. dr sume blogger..

    http://cerytara.blogspot.com/2011/01/9-perkataan-yang-perlu-lelaki-waspada.html

    ReplyDelete

 
biz.