Wednesday, February 02, 2011

Oh,DrBook!

Assalamualaikum semua :).Cam familiar tak tajuk ni?Hmm...mungkin ada orang yang dah tahu dan mungkin ada orang yang tak tahu.So,seperti tajuk di atas,saya ingin bercerita sikit tentang DrBook ni.

Seperti yang digempar-gempurkan,Facebook akan ditutup tidak lama lagi.Disebabkan tu,ramai orang nak ambil kesempatan buat laman sosial yang baru.Salah seorang tu  adalah Dr.Rozmey.Well,sebenarnya saya tak pasti yang ni memang idea Dr.Rozmey atau tak.Terpulanglah kepada pendapat masing-masing erk.Katanya,diorang nak buat drbook,laman web sosial yang baru untuk menggantikan facebook.Drbook akan mula launch 2 Febuari ni(hari ni!).Siap ada countdown kat homepage drbook tu.






Yang buat saya geram...ergh!Buat penat je saya tunggu,drbook masih macam tu je.............countdown konon.:(
Silalah pergi ke drbook yew.Kalau dah boleh masuk,bagitaulah saya.:)

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

 
biz.