Sunday, February 20, 2011

Buku latihan twitter !

Celcom ! Assalamualaikum semua . Macam mana ngan semalam ? Dah main game kat laman web yang saya bagi tu ? Best tak ? :P Saya dah boring main game kat situ sebenarnya . Zaman dah moden , jadi saya pun beralih la ke PC game ngan PS3 . Boleh main online ngan orang !

Eh . Apa yang saya cakap ni ? Berbalik kepada tajuk kat atas ni . Woooott...buku latihan twitter ?! :O
Sekarang ni , buku ni dah jadi trend tau ! Mula - mula saya ternampak cikgu BM saya pakai . Then , kawan - kawan saya pun mula la gosip - gosip pasal buku ni . :P Pastu , semua orang pun beli .......aisey man....dulu - dulu trend pakai white liner pelik - pelik . Sekarang , buku twitter lak ? Gila tol la dak skola ni . :P





Persoalan saya sekarang ni ialah.....apa kena mengena twitter ngan buku tu ? Jack Dorsey ke yang buat ? Sukati je main guna nama orang lain punya ....ada permission ke nak guna ? (perlu permission kan ? :D)  +__+

Gambar ni saya ambik dari blog bilatergigithalia . Bukannya saya tak pernah nampak buku twitter ni cuma terlampau malas nak ambik gambar . :D

p/s : Nanti saya nak buat buku facebook dan myspace pulak . Gerenti TOP ! $_$

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

 
biz.